Kindje Gezond

Als moeder weet ik hoe ellendig het is als je kind ziek is. 
Baby’s en jonge kinderen zijn vatbaar voor allerlei kwaaltjes. Heel wat jonge ouders zien de kostbare eerste maanden en jaren van hun jonge spruit hevig verstoord worden door een eindeloze reeks kleine gezondheidsprobleempjes.
Uit het bijzonder uitgebreide domein van de kinderkwalen behandel ik in Kindje Gezond drieëntwintig kwalen die vaak voorkomen. 

Wil je aan de slag gaan met natuurlijke middelen?

boek.png

Een brede waaier van natuurlijke geneeswijzen is veilig voor baby's en kinderen. In Kindje Gezond beperk ik mij tot de kruidengeneeskunde, de aromatherapie, de bloesemtherapie van dr. Bach en grootmoeders volkse kruidenwijsheid. Ook de eerste hulp bij schaaf- en snijwonden, brandwonden, kneuzingen, verstuikingen, verrekkingen en bloeduitstortingen komt aan bod. Een apart hoofdstuk gaat over kinderziekten zoals bof, kinkhoest, mazelen, rodehond, roodvonk en wind- of waterpokken. 

Kindje gezond is een handige en eenvoudige gids, vol praktische tips om de meest voorkomende kinderkwalen met succes te behandelen op een volkomen natuurlijke wijze. Word je geconfronteerd met een kwaaltje bij je kind, dan vind je in dit boek onmiddellijk de juiste remedie. Want zeker voor jonge kinderen is het niet verstandig om altijd meteen naar o.a. antibiotica te grijpen...

Preview van het boek Kindje Gezond

LEES DE EERSTE 10 PAGINA’S

Dit boek bevat een honderdtal recepten die men gemakkelijk zelf kan bereiden. De remedies komen uit vier natuurlijke geneeswijzen: kruidengeneeskunde, aromatherapie, bloesemtherapie van dr. Bach en grootmoeders volkse kruidenwijsheid voor baby’s en kinderen tot zes jaar. 

Zet een stap terug naar de natuur! 

  • Een aanrader, een bestseller bij Biovita klanten! Niet voor niets vroegen we herhaaldelijk aan Tine Devlieger om het boek opnieuw uit te geven. Het is een werk dat we in ons Biovita gezondheidsboeken assortiment in huis willen want al zovele klanten ontdekten de heilzame werking van kruiden en planten als ondersteuning voor de gezondheid. En iedereen wil het beste voor z'n oogappel.

    — Lien Fonteyne, BIOVITA ZAAKVOERSTER —
  • Kindje Gezond, een schitterend boek, waarmee elke moeder en/of oma kan werken. Zeer praktisch werkboek, eenvoudig en correct uitgelegd en vooral een houvast voor degenen die graag met natuurlijke middelen willen werken. Uniek in zijn soort. Iedereen die met baby’s en kinderen leeft en werkt zou dit boek in huis moeten halen. Een goed idee zijn de uitgebreide recepten uit het boek, die binnenkort kant-en-klaar te verkrijgen zijn.

    - Ann Maertens, DE KORENBLOMME ZAAKVOERSTER -
Stel met behulp van Kindje Gezond een kruidenapotheek samen met eenvoudige te bereiden middeltjes, om zo je kinderen en jezelf een optimale gezondheid te bezorgen.

De vaardigheid om natuurlijke geneeskrachtige middelen te bereiden is in de huidige westerse wereld verloren gegaan. Het is thans zeer eenvoudig om thuis kruidenremedies te bereiden. 

De vele recepten uit mijn boek zijn er ook voor je oudere kinderen én voor jou als volwassene. De doseringen voor oudere kinderen en volwassenen vind je hieronder. 

Doseringen oudere kinderen en volwassenen 

kruiden.jpg
Kruidengeneeskunde verschillende kruiden zoals kamille, lavendel etc

De voorbije jaren heb ik echter ervaren dat meer en meer ouders echt geen tijd hebben om zelf middeltjes te gaan maken en op zoek zijn naar kant-en-klare natuurlijke producten, vooral voor jonge kinderen, die geregeld te kampen hebben met bepaalde kinderkwalen. Ouders willen wel een product vinden dat efficiënt en veilig is én geen bijwerkingen heeft.

Bestel uw gesigneerd exemplaar in de webshop

 

Of koop het boek in één van de betere 
natuurvoedingswinkels of boekhandels. 

 

VERKOOP PUNTEN